39   202
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Date på café Gustav i Malmö

Igår kväll var jag på date på café Gustav i Malmö med min fina vän Linda. Vi hade inte träffats på ett tag så vi hade verkligen så mycket att prata om. Det har vi i och för sig alltid :). Älskar dom här sommarkvällarna när man sitter på uteserveringen och njuter av vädret till ett glas bubbel. Skåne har verkligen bjudit på otroligt fint väder och jag hoppas att det håller i sig.

Idag är jag ledig och då passar jag på att kicka igång dagen med träning. Har bokat in Bootylicious så jag lär ha träningsvärk i en hel vecka. Känns otroligt skönt att komma igång med träningen efter ett litet uppehåll på grund av flytt. Men själva flyttens känns som att det var ett evigt träningspass. Men det är så himla lätt att tappa träningen om man inte håller igång. Just med flytten kände jag att där varken fanns tid eller energi då jag ville få ordning på allt.

Önskar er en härlig dag.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?