DEN BLÅA PLANETEN i Köpenhamn

I samarbete med Den blåa planeten

I förra veckan åkte vi till Köpenhamn för att besöka Den Blåa Planeten. Det är nordeuropas största akvarium, med så himla mycket att se. Befinner ni er i närheten eller har möjlighet att besöka akvariet så rekommenderar jag ett besök. Vår lilla kille älskade det och sprang runt helt hysterisk och ville titta på allt.

Man får även vara med när personalen mata hajarna. Lillen var lite sisådär och tyckte inte det var så jätte intressant. Då personalen pratade och informerade om de olika sorters hajar och fiskar som fanns i akvariet en stund innan matningen börja. Utan vår lilla kille ville istället gå till stället där man fick röra olika fiskar, kräftor och sjöstjärna. Knappt så jag ens våga röra någon av fiskarna.

 

Den Blåa planeten i KöpenhamnDen Blåa planeten i KöpenhamnDen Blåa planeten i KöpenhamnDen Blåa planeten i KöpenhamnDen Blåa planeten i KöpenhamnDen Blåa planeten i KöpenhamnDen Blåa planeten i KöpenhamnDen Blåa planeten i KöpenhamnDen Blåa planeten i Köpenhamn

Den Blåa Planeten i Köpenhamn ligger nära Kastrup flygplats. Man tar metro en station sen promenerar man ca 5 minuter. Man kan också promenera från Kastrup men då tar det nog 15-20 minuter. Kan vara skönt att ta den promenaden om vädret tillåter.

Efter akvariet somnade lillkillen i vagnen och jag och mannen fortsatte in till Köpenhamn. Satte oss och tog varsitt glas bubbel. Super trevlig dag och som blev lyckad både för vår lilla kille men även oss vuxna. Vi älskar att utforska nya ställen. 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.