4   72
22   185
19   144
22   151
30   236
17   133
12   155
14   157
25   138
33   219

Senaste inläggen

 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk
 • 20% rabatt på läppmakeup

  20% rabatt på läppmakeup
 • Påskafton 2019

  Påskafton 2019

Den perfekta blonda färgen

I samarbete med salong Reborn

Varje gång jag går till min frisör Samantha får jag den perfekta blonda färgen. Bästa känslan som jag skulle vilka ha varje dag – det är när man har varit hos frisören. Jag är väldigt petig med vilken blond färg jag vill ha, ibland vill jag vara kall och ibland varm. Och hon är lika petig som mig så hon fixar det precis som jag vill ha.

Söker ni efter en frisör och bor i Malmö så ska ni helt klart besöka min frisör, Samantha på salong Reborn.

Dessutom får alla mina läsare 20% på första behandlingen hos Samantha. Nämn bara mitt namn vid bokningen. Passa även på att testa Spraytan också, jag gjorde det förra gången och det blev super bra. Läs inlägget HÄR.

Ni hittar Samantha på Facebook eller ringa på 070-715 47 17. Salonger ligger mitt på Värnhemstorget i Malmö ( Värnhemstorget 9a).

Det är så himla viktigt att håret blir bra eftersom det egentligen är mest synligt. Man ska undvika att experimentera hemma eftersom det för det mesta slutar illa. Tror vi alla säkert testat det någon gång och det har blivit helt galet. Så undvik att experimentera hemma, bättre att lägga dom pengarna på någon som kan. Finns ju en anledning varför det finns frisörutbildning, annars hade vi alla kunnat bli frisörer.

Den perfekta blonda färgen

Den perfekta blonda färgen Den perfekta blonda färgen Den perfekta blonda färgen

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 1 april, 2018 / 1:18 e m

  Jag älskar också den känslan, jag skulle aldrig kunna se mig i någon annan färg än blond.
  Det är som en del av ens personlighet!

  • Anna
   Författare
   1 april, 2018 / 6:54 e m

   Men visst, jag trivs sjukt bra i det blonda och dessutom page. Ångrar inte alla att jag klippte mitt långa hår ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?