10   183
18   332
48   371
17   405
31   387
18   326
23   346
24   443
25   413
10   379

Senaste inläggen

 • Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag

  Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag
 • Sovplagg att ha med till BB

  Sovplagg att ha med till BB
 • Ett nytt försök

  Ett nytt försök
 • Rea på läckra loafers

  Rea på läckra loafers

Den perfekta blonda nyansen

Jag älskar den perfekta blonda nyansen som min frisör Samantha alltid lyckas med. Tycker hon är så jäkla grym och jag älskar hur hon fixar mitt hår. Jag vill ju ha den kallare nyansen av blont för den klär mig bäst.

Samantha börjar alltid med att blondera mitt hår eftersom jag inte gör några slingor utan vi kör hela håret. Därefter lägger hon i en toning för att få bort det gula som kommer när man blonderar håret. Och för att behålla den kalla nyansen så använder jag silverschampo. Kommer visa er i ett annat inlägg vilket silverschampo jag använder. Fick även tips om att jag kanske ska använda silverbalsam.

Ni hittar Samantha på Facebook HÄR -klick eller Instagram under @salong_reborn. Ni får dessutom 20% rabatt på första behandlingen hos Samantha när ni uppger mitt namn.

Finaste Samantha gör mig snygg inför Copenhagen Fashion Week. Älskar känslan av nyfärgat hår.

Älskar mitt hår. Och jag trivs så himla bra i page och har kört ett tag på det, tröttnar aldrig. Från början hade jag jätte långt hår och ville så gärna klippa page men vågade inte. Till slut så gjorde jag det och nu älskar jag page. 

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Emma
  17 augusti, 2018 / 10:45 e m

  Anna ditt hår är otroligt fint. Jag bor en bit utanför Malmö men åker in lite då och då. Får boka in mig hos din frisör. Ha en trevlig kväll

  • Anna
   Författare
   18 augusti, 2018 / 11:30 f m

   Tack snälla, min frisör är verkligen grym så tycker helt klart du ska besöka henne 🙂 Kram Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?