4   79
22   187
19   145
22   152
30   237
17   133
12   155
14   157
25   138
33   219

Senaste inläggen

 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk
 • 20% rabatt på läppmakeup

  20% rabatt på läppmakeup
 • Påskafton 2019

  Påskafton 2019

Den perfekta blonda nyansen

Jag älskar den perfekta blonda nyansen som min frisör Samantha alltid lyckas med. Tycker hon är så jäkla grym och jag älskar hur hon fixar mitt hår. Jag vill ju ha den kallare nyansen av blont för den klär mig bäst.

Samantha börjar alltid med att blondera mitt hår eftersom jag inte gör några slingor utan vi kör hela håret. Därefter lägger hon i en toning för att få bort det gula som kommer när man blonderar håret. Och för att behålla den kalla nyansen så använder jag silverschampo. Kommer visa er i ett annat inlägg vilket silverschampo jag använder. Fick även tips om att jag kanske ska använda silverbalsam.

Ni hittar Samantha på Facebook HÄR -klick eller Instagram under @salong_reborn. Ni får dessutom 20% rabatt på första behandlingen hos Samantha när ni uppger mitt namn.

Finaste Samantha gör mig snygg inför Copenhagen Fashion Week. Älskar känslan av nyfärgat hår.

Älskar mitt hår. Och jag trivs så himla bra i page och har kört ett tag på det, tröttnar aldrig. Från början hade jag jätte långt hår och ville så gärna klippa page men vågade inte. Till slut så gjorde jag det och nu älskar jag page. 

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Emma
  17 augusti, 2018 / 10:45 e m

  Anna ditt hår är otroligt fint. Jag bor en bit utanför Malmö men åker in lite då och då. Får boka in mig hos din frisör. Ha en trevlig kväll

  • Anna
   Författare
   18 augusti, 2018 / 11:30 f m

   Tack snälla, min frisör är verkligen grym så tycker helt klart du ska besöka henne 🙂 Kram Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?