10   114
4   106
13   214
21   227
31   245
20   206
37   249
43   296
18   257
16   197

Senaste inläggen

 • Rea på Filippa K basplagg

  Rea på Filippa K basplagg
 • Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror

  Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror
 • Moheda träsandaler på Rea.

  Moheda träsandaler på Rea.
 • Rund spegel i Rosèguld

  Rund spegel i Rosèguld

Det är vad du gör det till!

Jag får en del frågor hur vi hinner med allt trots att vi har barn och att vi gör väldigt mycket grejer. Innan vi skaffa barn så bestämde vi oss för att vi alltid skulle leva som vi gör fast med 1 extra person. Detta har vi lyckats väldigt bra med. När man skaffat barn så ändras livet, men det ändra åt det positiva hållet. Du får så mycket tillbaka, den kärleken du får från sitt barn kommer du aldrig få från någon annan.

Många sa till mig att, du kommer aldrig kunna leva som du gör idag. Men jag tror på – det är vad du gör det till. Att handlar on vilken inställning du väljer. Vi anpassar oss inte efter vår son, utan han anpassar sig till oss. Ska vi på restaurang så tar vi med honom, för att han ska få erfarenhet och lära sig. Men däremot gör vi allt för honom, vi belönar honom med en massa aktiviteter. Han har dagar där han får välja vilka aktiviteter vi ska hitta på. Tror också det är väldigt bra erfarenhet för honom.

Allt är möjligt.

Där finns inga begränsningar på vad man kan och inte kan göra när man får barn. En jag känner berätta att hennes syster och man resten till Asien och vandrade med deras 6 mån bebis. Nu hade jag aldrig gjort det, eftersom det inte är min typ av resa. Men det är viktigt att påpeka att allt är möjlighet så länge man har rätt tänk och inställning. Inget i livet är lätt men det är vad du gör det till.

Nä hörni, jag får önska er en trevlig dag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?