Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
7   77
28   198
22   246
19   306
20   267

Det glammiga mammalivet

Hej raringar.

Sitter i soffan och kollar på film. Idag har jag inte gjort något speciellt mer än tränat och haft en heldag med mina killar. Så idag har den här mamman hängt i träningskläder. Smidigt när man springer runt på olika aktiviteter.

Igår däremot piffade jag till mig. Hela dagen var nämligen uppbokad men sånt jag älskar, nämligen träffa mina vänner. Först hade jag en fika inbokad med Linda. Hon ska också få en liten bebis om 1 vecka. Senare på eftermiddagen träffade jag Maria. Vi passade på att ta foto och sen tog vi en kaffe och något att tugga på. Vi skulle iväg på ett spännande event men Valentino var orolig och hade magknip så vi fick hoppa eventet. Tycker det är så svårt att hålla reda på allt man “inte får” äta när man ammar för lillen kan få magknip.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?