4   13
8   125
22   196
19   148
22   154
30   238
17   134
12   155
14   157
25   139

Senaste inläggen

 • Detaljer i guld & pärlor

  Detaljer i guld & pärlor
 • Kvalitetstid med min älskling

  Kvalitetstid med min älskling
 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk

Det händer inte mig!

Det händer inte mig! Detta var precis det jag tänkte när alla prata om hur sjuka dom har blivit. Jag har väldigt bra immunförsvar och blir väldigt sällan sjuk. Men igår kände jag mig “lite” krasslig men inte sjuk. Så idag bryter den ut, har världens förkylning så jag knappt kan andas. Sjukt störigt.

Så med andra ord gav jag mig själv otur när jag sa att jag aldrig blir sjuk. Sen är jag ingen gnällspik utan tar några alvedon och tar mig själv i kragen. Ligger jag hemma sjuk, så ska det vara allvarligt.

Så ni förstår nog varför jag varit lite frånvarande från bloggen. Sjukt mycket att göra och den tiden jag haft över har jag sovit. Jag kommer berätta med om dagarna som varit under morgondagen. Så mycket skoj.

God Natt raringar – ögonen går i kors.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?