11   157
19   208
20   242
15   243
28   277
17   225
28   211
37   302
28   252
23   204

Senaste inläggen

 • Klassiska Prada väskor -18% rabatt.

  Klassiska Prada väskor -18% rabatt.
 • Mitt inredningsprojekt

  Mitt inredningsprojekt
 • 20% extra på rean hos Babyshop

  20% extra på rean hos Babyshop
 • Lycka, kärlek & massor av skratt

  Lycka, kärlek & massor av skratt

Det händer inte mig!

Det händer inte mig! Detta var precis det jag tänkte när alla prata om hur sjuka dom har blivit. Jag har väldigt bra immunförsvar och blir väldigt sällan sjuk. Men igår kände jag mig “lite” krasslig men inte sjuk. Så idag bryter den ut, har världens förkylning så jag knappt kan andas. Sjukt störigt.

Så med andra ord gav jag mig själv otur när jag sa att jag aldrig blir sjuk. Sen är jag ingen gnällspik utan tar några alvedon och tar mig själv i kragen. Ligger jag hemma sjuk, så ska det vara allvarligt.

Så ni förstår nog varför jag varit lite frånvarande från bloggen. Sjukt mycket att göra och den tiden jag haft över har jag sovit. Jag kommer berätta med om dagarna som varit under morgondagen. Så mycket skoj.

God Natt raringar – ögonen går i kors.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?