39   201
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Dinner Club på Kasai i Malmö

Dinner Club på Kasai i Malmö.

I lördags hade vi en otroligt rolig och annorlunda kväll. Vi började kvällen med fördrink hos Maria och Calle. Vi skulle nämligen ha double date och detta var också första gången vi träffade varandras män och männen träffa varandra.

Från början var tanken att vi skulle ha middag hemma hos oss. Men Kasai in The Sky hade premiär för Dinner Club och vi kände oss sugna på att gå dit. Så vi flyttade vår double date till Kasai.

Det blev en annorlunda men otroligt häftiga Dinner Club på Kasai i Malmö. Kasai blev förvandlat till ett mentalsjukhus där all personal var utklädda och även en del gäster. Vi hade dock missat detta med att även vi skulle klä ut oss, men nästa gång kommer vi också att klä ut oss. Jag älskar konceptet och vad jag har förstått så kommer dom att kör en hel del spännande grejer. Nästa premiär blir after work med Alice i underlandet tema. Så himla häftigt. Väl på Kasai träffa vi Linda och Aleks, så vi slog ihop våra bord och hade en super trevlig kväll.

Denna lördag kom vi hem runt 4 tiden, snacka om en lyckad kväll/natt. Vi lämna Kasai strax efter 12 och skulle vidare till en nattklubb men valde att gå till Lilla Torg istället.

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?