0   9
12   124
39   226
30   165
21   206
19   182
21   176
24   171
7   163
15   163

Senaste inläggen

 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag
 • Rea på Busnel

  Rea på Busnel
 • Favoriter från YSL

  Favoriter från YSL

Dinner Club på Kasai i Malmö

Dinner Club på Kasai i Malmö.

I lördags hade vi en otroligt rolig och annorlunda kväll. Vi började kvällen med fördrink hos Maria och Calle. Vi skulle nämligen ha double date och detta var också första gången vi träffade varandras män och männen träffa varandra.

Från början var tanken att vi skulle ha middag hemma hos oss. Men Kasai in The Sky hade premiär för Dinner Club och vi kände oss sugna på att gå dit. Så vi flyttade vår double date till Kasai.

Det blev en annorlunda men otroligt häftiga Dinner Club på Kasai i Malmö. Kasai blev förvandlat till ett mentalsjukhus där all personal var utklädda och även en del gäster. Vi hade dock missat detta med att även vi skulle klä ut oss, men nästa gång kommer vi också att klä ut oss. Jag älskar konceptet och vad jag har förstått så kommer dom att kör en hel del spännande grejer. Nästa premiär blir after work med Alice i underlandet tema. Så himla häftigt. Väl på Kasai träffa vi Linda och Aleks, så vi slog ihop våra bord och hade en super trevlig kväll.

Denna lördag kom vi hem runt 4 tiden, snacka om en lyckad kväll/natt. Vi lämna Kasai strax efter 12 och skulle vidare till en nattklubb men valde att gå till Lilla Torg istället.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?