5   21
8   125
22   196
19   148
22   154
30   238
17   134
12   155
14   157
25   139

Senaste inläggen

 • Detaljer i guld & pärlor

  Detaljer i guld & pärlor
 • Kvalitetstid med min älskling

  Kvalitetstid med min älskling
 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk

Djurmönster – höstens och vinterns hetastes trend

Djurmönster – höstens och vinterns hetastes trend

Som ni säkert märkt så är jag inte en person som köper ett plag för att det är årets trend. Jag kör min egna stil. Jag tycker att vissa är riktigt duktiga på att bära upp trender och det klär dom.

En trend som jag älskar, är djurmönster. Tycker det är så himla snyggt och för några veckor sen köpte jag mina första djurmönstarde pumps. Det blev ormskinsinspirerade pumps och jag älskar dom. Jag har hunnit inviga dom till en helt svart outfit.

När jag menar att jag gillar djurmönster så menar jag inte att man ska överdriva. Utan det ska vara stilrent med en twist, som jag brukar kalla det. Det är några djurmönstrade plagg påväg till mig och jag kommer såklart visa upp hur jag stylar plaggen.

Nedan tipsar jag om djurmönster inspirerade skor, klicka på bilderna så kommer ni till produkten (adlink).

Djurmönster - höstens och vinterns hetastes trend

Från Ganni 2299:-

Djurmönster - höstens och vinterns hetastes trend

Från ATP Atelier ankelboot 4299:-

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?