DOM PERFEKTA SVARTA PUMPSEN & 20% RABATT

Igår köpte jag dom perfekta svarta pumpsen på Rizzo till ett riktigt fyndpris. Priset var så bra att jag inte kunde hålla mig. Såg även att dom kör en klubbdag där man får 20% rabatt på hela sortimentet (gäller ej Bally). Det är dessutom sista dagen där man får 20% rabatt så passa på att klicka hem höstskor HÄR (adlink). I somras passa jag även på att klicka hem ett par stövlar som är så himla snygga. Hittar jag något snyggt jag gillar så spelar det ingen roll om det är sommar och jag köper stövlar. Eller om det är vinter och jag köper sandaler.

Dom perfekta svarta pumpsen från Rizzo

Nedan hittar ni några favoriter till hösten som är på 20% rabatt. Klicka på bilden så kommer ni till produkten (adlink). Ett par snygga klassiska boots är ett måste i varje kvinnas garderob. Dom ska gärna passa både fest och vardag. Jag köpte ett par från Rizzo förra året som är en aning för höga att ha till vardags på jobb men annars är dom hur snygga som helst.RIZZO GABRIELLE STÖVLETTER I SKINNRIZZO CLEMENCE STÖVLETTER I MOCKA

Rizzo Colette stövletter i mocka

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.