40   214
23   197
21   185
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

don´t be like the rest of them, darling

Vet ni vad jag älskar? När man kör sitt eget race och kvinnor som lyfter andra kvinnor. I denna värld som vi lever i idag är det så mycket hat och så fokus på att vara bättre och tävla mot varandra. Jag har alltid kört mitt eget race och sagt det jag känner. Har ofta fått höra oj vad du har förändrats. Jaha, tycker du det så har jag säkert gjort det. Ofta får man höra dom orden av någon som tycker att man inte gör som dom vill. Och helt rätt, tycker du att jag har blivit annorlunda eller förändrats så har jag det och det finns så klart en anledning till det. Men då ska man också ställa frågan till sig själv, vad har jag gjort? Är jag så perfekt? Är det bara den andra personen det är fel på? Vi är bara människor och ingen är felfri, om du tror att du är perfekt och att du inte gjort något fel då är du helt ute och cyklar. Ta dig då ett glas vin och sätt dig ner och reflektera över ditt liv. 

Jag har blivit satt i många olika situationer och jag har lärt mig att där kommer alltid finnas någon som har så mycket att säga till om och man kan inte tillfredsställa alla. Vad jag vill säga med detta inlägg är, kör ditt eget race, tryck inte ner någon annan och är där folk som vill trycka ner dig så är det ren avundsjuka. Ta inte skit från någon ??

Följ:
Dela inlägget

4 Kommentarer

 1. 17 februari, 2017 / 9:09 e m

  Helt rätt!! <3

  • Anna
   Författare
   18 februari, 2017 / 11:08 f m

   ??

 2. 18 februari, 2017 / 2:38 f m

  Kloka ord! Tycker också att kvinnor ska hylla varandra istället för att döma och missunna! ?

  • Anna
   Författare
   18 februari, 2017 / 11:09 f m

   Men visst är det så ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?