4   90
29   161
37   214
20   153
18   226
19   130
23   212
13   132
17   192
14   183

Senaste inläggen

 • Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt

  Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt
 • Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE

  Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE
 • Födelsedag & Date Night

  Födelsedag & Date Night
 • Varför älskar jag sociala medier?

  Varför älskar jag sociala medier?

Eco Masters plattångsborste från Le Luna

Eco Masters plattångsborste från Le Luna

Jag har testat Eco Masters plattångsborste från Le Luna. Detta är en plattångsborste som passar alla hårtyper. Eco Masters plattångsborste är utformad på så vis att det innebär minimal påfrestning för håret jämfört med plattång. Detta var även en av anledningarna varför jag blev intresserad av borsten. Jag plattar mitt hår väldigt ofta och även fast jag har tjockt hår så slits det.

Plattångsborste som passar alla hårtyper 

Eco Masters plattångsborste från Le Luna Eco Masters plattångsborste från Le Luna

Så vad tyckte jag om Eco Masters plattångsborste från Le Luna? 

När det kommer till att platta mitt hår med plattång så har jag aldrig varit jätte noga eftersom jag velat undvika den här helt platta känslan. Jag har velat ha det puffigt som gör att håret får volym. Jag tycker att man verkligen får fram det med borsten samtidigt som man får håret rakt. 

Har man däremot små hårstrån som sticker ut (kanske för att håret är slitet) så kan man inte riktigt platta till dessa hårstrån med plattångsborsten lika bra som med en plattång. Men vill man verkligen undvika plattång så kan man faktiskt med hjälp av rätt produkter få hårstråna på plats. Som ni kommer att se i videon nedan så har jag faktiskt en hel del små hårstrån som sticker ut på sidorna. Kollar man på slutet så blev det en stor skillnad. Däremot så använder jag håroljan från Lanza efter att jag använt plattångsborsten, det ger håret mer liv och får hårstråna på plats. Jag har använt den i flera år och kan inte leva utan den. Den finns HÄR (adlink).

Tidsmässigt tyckte jag att det gick super smidigt. Nu har jag rätt så mycket hår så det tar sin lilla tid att fixa mitt hår. För att sammanfatta det hela så kommer plattångsborsten bli min nya favorit. Inte nog med att den är skonsam för håret är där automatisk avstängningsfunktion. Och för min del behövs det verkligen. Ni kan läsa om den HÄR

Följ:

7 Kommentarer

 1. 25 augusti, 2017 / 9:33 e m

  Åh hört mkt bra om dom borstarna!

  • Anna
   Författare
   25 augusti, 2017 / 9:41 e m

   Den är jätte bra 🙂 rekommenderas 🙂

 2. 27 augusti, 2017 / 11:03 e m

  Oh måste skaffa denna!

  • Anna
   Författare
   29 augusti, 2017 / 10:29 e m

   det tycker jag helt klart 🙂

 3. 28 augusti, 2017 / 8:02 f m

  I think I need this for my hair. The tangle teaser is great but this is more caring!

  • Anna
   Författare
   3 september, 2017 / 9:43 e m

   I love it, I’ve tested it a few times now and it’s so good

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?