13   241
16   317
9   338
25   298
37   274
36   333
28   261
36   359
23   287
9   247

Senaste inläggen

 • Stilsäkra klänningar

  Stilsäkra klänningar
 • Samla dina lån

  Samla dina lån
 • Före & efterbilder på utbyggnaden

  Före & efterbilder på utbyggnaden
 • REA på designer solglasögon

  REA på designer solglasögon

Egentid, mys & kärlek

Hej raringar

Passar på att koppla av en stund i soffan innan jag röra mig mot säng. Dessa 2 senaste veckorna har jag känt mig extremt trött och sömn är otroligt viktigt för mig just nu. Jag har varit sjuk hela förra veckan och dessutom riktigt förkyld. Så det är nog mest min kropp som behöver sin sömn.

Denna jobb veckan har känts sådär lite extra lång, så det ska bli skönt med fredag imorgon. Följt av en ledig helg, välbehövlig sådan 🙂

Idag har jag pussat lite extra mycket på min lilla kille. Den lilla människan är helt underbar och all den glädjen som han sprider. Han är så stor nu, så man kan föra en diskussion med honom. Tur att han fortfarande vill gosa och pussas med mamma ❤️ Vet inte riktigt hur det ska gå när han blir äldre och inte vill pussas med mamma?

God Natt raringar

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?