13   144
17   178
12   153
19   192
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Egentid, mys & kärlek

Hej raringar

Passar på att koppla av en stund i soffan innan jag röra mig mot säng. Dessa 2 senaste veckorna har jag känt mig extremt trött och sömn är otroligt viktigt för mig just nu. Jag har varit sjuk hela förra veckan och dessutom riktigt förkyld. Så det är nog mest min kropp som behöver sin sömn.

Denna jobb veckan har känts sådär lite extra lång, så det ska bli skönt med fredag imorgon. Följt av en ledig helg, välbehövlig sådan 🙂

Idag har jag pussat lite extra mycket på min lilla kille. Den lilla människan är helt underbar och all den glädjen som han sprider. Han är så stor nu, så man kan föra en diskussion med honom. Tur att han fortfarande vill gosa och pussas med mamma ❤️ Vet inte riktigt hur det ska gå när han blir äldre och inte vill pussas med mamma?

God Natt raringar

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?