1   86
15   191
21   210
24   250
15   234
32   247
7   254
32   301
29   231
25   270

Senaste inläggen

 • Mattor från Trendcarpet

  Mattor från Trendcarpet
 • Rosa läppstift – Rouge Dior 028

  Rosa läppstift – Rouge Dior 028
 • Julklappstips från Hunkemöller

  Julklappstips från Hunkemöller
 • En spydig kommentar.

  En spydig kommentar.

Egentid, mys & kärlek

Hej raringar

Passar på att koppla av en stund i soffan innan jag röra mig mot säng. Dessa 2 senaste veckorna har jag känt mig extremt trött och sömn är otroligt viktigt för mig just nu. Jag har varit sjuk hela förra veckan och dessutom riktigt förkyld. Så det är nog mest min kropp som behöver sin sömn.

Denna jobb veckan har känts sådär lite extra lång, så det ska bli skönt med fredag imorgon. Följt av en ledig helg, välbehövlig sådan 🙂

Idag har jag pussat lite extra mycket på min lilla kille. Den lilla människan är helt underbar och all den glädjen som han sprider. Han är så stor nu, så man kan föra en diskussion med honom. Tur att han fortfarande vill gosa och pussas med mamma ❤️ Vet inte riktigt hur det ska gå när han blir äldre och inte vill pussas med mamma?

God Natt raringar

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?