4   90
29   161
37   214
20   153
18   226
19   130
23   212
13   132
17   192
14   183

Senaste inläggen

 • Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt

  Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt
 • Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE

  Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE
 • Födelsedag & Date Night

  Födelsedag & Date Night
 • Varför älskar jag sociala medier?

  Varför älskar jag sociala medier?

Elegant Stilrent Klassiskt

Elegant Stilrent Klassiskt

Jag älskar att leka med färger och min favorit just nu är senapsgul med olika nyanser av beige och brunt. Outfiten nedan är precis dom färgerna jag älskar. I min garderob finns klassiska och tidlösa plagg som alltid funkar. För mig är det viktigt med plagg som alltid funkar. De svarta pumpsen nedan är en av mina favoriter som dessutom är otroligt bekväma. Tidigare skrev jag ett inlägg om snygga & bekväma pumps.

Elegant Stilrent KlassisktElegant Stilrent KlassisktElegant Stilrent KlassisktElegant Stilrent Klassiskt

Smycken i guld, för att göra outfiten extra glammig. Halsbandet kommer från Jane and Sophie. Örhängena är från Dyrberg Kern, dessa har jag även i silver som jag älskar. Små detaljer som smycken gör otroligt mycket när det kommer till looken. Just nu har jag en period där jag älskar smycken i guld. Halsbandet från Jane and Sophie heter knot och jag har spanat in den ett bar tag. 

Elegant Stilrent KlassisktElegant Stilrent Klassiskt

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?