13   241
16   317
9   338
25   298
37   274
36   333
28   261
36   359
23   287
9   247

Senaste inläggen

 • Stilsäkra klänningar

  Stilsäkra klänningar
 • Samla dina lån

  Samla dina lån
 • Före & efterbilder på utbyggnaden

  Före & efterbilder på utbyggnaden
 • REA på designer solglasögon

  REA på designer solglasögon

En annorlunda Jul

En annorlunda Jul.

God Jul fina läsare. Har haft en underbar julafton tills jag hamna på akuten. Fy alltså jag tänkte mig inte alls för. Tog ut cheese caken som ännu inte hade tinat och jag tog en kniv. Kniven rågade glida och ni kan gissa vad som hände. Har lite minnesluckor från kvällen då jag fick panik och det kom en massa blod. Vi tog oss snabbt in till akuten och jag var så nervös och var livrädd att behöva sy. Jag hade turen.

Förutom hela akutvistelsen så har det varit en riktigt mysig dag. Mina systrar kom över och vi åt middag och umgicks.

En annorlunda jul på akuten. En annorlunda Jul

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?