39   198
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

En annorlunda Jul

En annorlunda Jul.

God Jul fina läsare. Har haft en underbar julafton tills jag hamna på akuten. Fy alltså jag tänkte mig inte alls för. Tog ut cheese caken som ännu inte hade tinat och jag tog en kniv. Kniven rågade glida och ni kan gissa vad som hände. Har lite minnesluckor från kvällen då jag fick panik och det kom en massa blod. Vi tog oss snabbt in till akuten och jag var så nervös och var livrädd att behöva sy. Jag hade turen.

Förutom hela akutvistelsen så har det varit en riktigt mysig dag. Mina systrar kom över och vi åt middag och umgicks.

En annorlunda jul på akuten. En annorlunda Jul

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?