4   13
8   125
22   196
19   148
22   154
30   238
17   134
12   155
14   157
25   139

Senaste inläggen

 • Detaljer i guld & pärlor

  Detaljer i guld & pärlor
 • Kvalitetstid med min älskling

  Kvalitetstid med min älskling
 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk

En annorlunda Jul

En annorlunda Jul.

God Jul fina läsare. Har haft en underbar julafton tills jag hamna på akuten. Fy alltså jag tänkte mig inte alls för. Tog ut cheese caken som ännu inte hade tinat och jag tog en kniv. Kniven rågade glida och ni kan gissa vad som hände. Har lite minnesluckor från kvällen då jag fick panik och det kom en massa blod. Vi tog oss snabbt in till akuten och jag var så nervös och var livrädd att behöva sy. Jag hade turen.

Förutom hela akutvistelsen så har det varit en riktigt mysig dag. Mina systrar kom över och vi åt middag och umgicks.

En annorlunda jul på akuten. En annorlunda Jul

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?