40   217
23   198
21   186
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

En dålig dag

Hej raringar

Idag har jag en av dom där dagarna då ingenting går som det ska. Allt börja i natt då lillen skrek i flera timmar, först hade han ont i örat sa han, sen va det fingret, sen var det läppen. Vi visste själva inte vad det var. Han sover alltid om nätterna och gråter aldrig. En vännina till mig sa att det kanske är kindtänderna.

När han vakna på morgonen så var det inget som passa, han ville inte ha macka, han ville inte åka bil. Protestera till precis allt. Jag skulle träna någon timme idag så när vi väl kommer till Mini Sats, ja då ville han inte vara där. Till slut så gick jag ut till träningen och han fick vara kvar på Mini Sats och det gick jätte bra. Han vill tydligen retas med mig idag.

Sen kommer vi till Willys och jag har handlat rätt mycket. Händer aldrig att jag går in utan skanner, men nu gick jag in med en vännina så jag skippa skannern. När jag väl kommer till kassan och ska betala då har jag inte min plånbok. Alltså hur typiskt är inte det. När något går fel så gör allt annat det med. Men som tur är, så tjejen i kön är en av dom som jobba på Sats. Så hon var då himla snäll att jag kunde Swisha henne så det löste sig.

Sen åkte vi hem till mina föräldrar och där däcka jag, så himla slut. Tror jag sov 1,5 timme.

Nu är vi hemma och jag passar på att beta av lite jobb.

Här poserar vår lilla kille i sin dress från bästa moster Ivona. Jag har noll koll på fotboll och har ingen

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?