39   202
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

En härlig start på veckan

Wow en härlig start på veckan med en massa roliga nyheter och spännande grejer på gång. Verkligen en pepp måndag!

Idag var även första dagen på jobbet. Dom första 3 tummarna gick jag igenom 169 mejl :). Men jag älskar mitt jobb och det kändes skönt att vara på banan. En massa möten och to dos som jag ser fram emot.

Har precis fixat mina naglar och ska åka en sväng förbi mina föräldrar. Dom åkte nämligen till förskolan och hämtade upp lillkillen, guld värt att dom hjälper oss ❤️. Vi har verkligen turen som får hjälp av våra föräldrar när det kommer till barnpassningen och lillen älskar att vara hos båda föräldrarna.

Ha en fin måndag fina ni.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?