Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
7   157
18   203
19   258
22   270
15   177

En höggravid i farten.

En höggravid i farten.

Sådär lagom svullen och sjukt varm ligger jag i sängen med en film. Häromdagen fick jag höra att mina fötter såg ut som dinosaurie fötter från min 4 åriga son. Och det är precis så dom känns också. Känns som att dom ska börja brinna vilken minut som helst.

Igår körde vi Matteo till mina föräldrar där han övernattade till idag. Och ikväll ska han övernatta hos svärföräldrarna med kusinerna. Så mannen och jag har fått två nätter helt för oss själva. Vi satt och diskutera att detta blir vår sista barnfria helg på väldigt länge. Nästa helg kommer vi att ha vår lilla son hos oss. Känns helt galet och jag längtar efter denna lilla killen så mycket. Vem är han? Hur ser han ut? Hur kommer han att vara?

Idag passade vi på att ta en härlig lång lördag i sängen med frukost och kaffe. Sen gjorde jag mig iordning och åkte iväg till Emporia. Jag behövde concealer på Sephora och sen skulle jag spana in höstens trender på Zara. Gud vad jag längtar efter att bära normala kläder igen. Efteråt åkte jag iväg till mina föräldrar och satt där en stund innan jag och Matteo åkte till svärföräldrarna.

Många har frågat mig vart jag får all min energi ifrån. Jag är en person som lätt blir rastlös och behöver röra på mig. Att vara höggravid stoppar inte mig. Jag måste röra på mig och hitta på grejer.

En höggravid i farten.En höggravid i farten.En höggravid i farten.En höggravid i farten.En höggravid i farten.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 25 augusti, 2019 / 3:00 f m

  Så söt han är 😀
  Så mycket du hann med och du är så vacker som gravid 😀

  • Anna
   Författare
   25 augusti, 2019 / 11:40 f m

   Tack snälla fina du. Man känner sig inte precis som den vackraste när man är såhär gravid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?