39   200
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

En lång dag

Hallå raringar

Tisdag men det känns som torsdag av någon konstig anledning. Jag är igång med träningen och det känns skönt att känna träningsvärk. Igår körde jag bodypump och idag cirkelträning. Men grym planering lyckas jag få in både träning, jobb och kvalitetstid. Såklart blir det mindre av annat, men så är det. Man får helt enkelt prioritera.

Började morgonen med jobb och långt möte. Jag älskar mitt jobb och det känns så himla skönt att gå till ett jobb man älskar. Och det är otroligt viktigt att ha ett jobb man mår bra med för att själv vara nöjd. Bjuder på lite halvkassa bilder men det är dom enda bilderna jag har från idag :).

En selfie är ett måste, älskar mina fransar. Känns så skönt att känna sig sminkad hela tiden trots matt man inte är det. Ni hittar mitt inlägg om fransförlängning här.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?