4   85
22   142
18   144
13   149
22   202
21   150
22   159
30   240
17   137
12   159

Senaste inläggen

 • Smink från Tom Ford

  Smink från Tom Ford
 • Planering av sommarutflykter

  Planering av sommarutflykter
 • Medlemskap & graviduppdatering vecka 22

  Medlemskap & graviduppdatering vecka 22
 • Detaljer i guld & pärlor

  Detaljer i guld & pärlor

En liten paus

Hej raringar

Jag bestämde mig för att ta en liten paus från bloggen, men är nu tillbaka. Det har varit några otroligt tragiska och svåra dagar. Begravningen var i onsdags och det var otroligt tufft. Men sånt är livet och i detta fall om han skulle överleva så skulle han och hela familjen fått lida. Han hade varit förlamad från huvudet och neråt och inte ens kunnat äta. Detta var helt enkelt hans tid att lämna denna värd ❤️

Av respekt till mina kusiner som inte vill ha bilder från begravningen så kommer jag inte lägga ut.

På söndag åker vi hem till Sverige och jag längtar så mycket efter mina killar. Vi har ringt videosamtal och det känns i hjärtat. Jag har aldrig varit ifrån min lilla kille i så många dagar och jag kommer pussa ihjäl honom.

Trots omständigheterna så har jag spenderat otroligt mycket tid med mina kusiner och vi har pratat om allt mellan himmel och jord.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?