1   86
15   191
21   210
24   250
15   234
32   247
7   254
32   301
29   231
25   270

Senaste inläggen

 • Mattor från Trendcarpet

  Mattor från Trendcarpet
 • Rosa läppstift – Rouge Dior 028

  Rosa läppstift – Rouge Dior 028
 • Julklappstips från Hunkemöller

  Julklappstips från Hunkemöller
 • En spydig kommentar.

  En spydig kommentar.

En liten paus

Hej raringar

Jag bestämde mig för att ta en liten paus från bloggen, men är nu tillbaka. Det har varit några otroligt tragiska och svåra dagar. Begravningen var i onsdags och det var otroligt tufft. Men sånt är livet och i detta fall om han skulle överleva så skulle han och hela familjen fått lida. Han hade varit förlamad från huvudet och neråt och inte ens kunnat äta. Detta var helt enkelt hans tid att lämna denna värd ❤️

Av respekt till mina kusiner som inte vill ha bilder från begravningen så kommer jag inte lägga ut.

På söndag åker vi hem till Sverige och jag längtar så mycket efter mina killar. Vi har ringt videosamtal och det känns i hjärtat. Jag har aldrig varit ifrån min lilla kille i så många dagar och jag kommer pussa ihjäl honom.

Trots omständigheterna så har jag spenderat otroligt mycket tid med mina kusiner och vi har pratat om allt mellan himmel och jord.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?