12   122
39   225
30   164
21   205
19   181
21   175
24   171
7   163
15   163
11   158

Senaste inläggen

 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag
 • Rea på Busnel

  Rea på Busnel
 • Favoriter från YSL

  Favoriter från YSL

En lördag helt i min smak

En lördag helt i min smak. Trodde detta inlägg publicerades igår men så var fallet tydligen inte. Av någon anledning hamna den i utkast. Får publicera inlägget idag istället.

Lördagen började med att lillen kröp ner hos mig och mannen vid 6 tiden och sov till strax efter 09.00. Vi låg och gosade och kramades i sängen, åt frukost tillsammans. Perfekt lördag. Sen körde vi pappa till jobbet och jag och Matteo åkte en sväng förbi mormor och morfar.

Sen lämnade jag Matteo hos farmor och farfar där han sov över. Sen åkte jag till stan för att träffa fina Maria. Vi passade på att ta foto och sen tog vi och käka middag på Hai restaurang i Malmö. Det blev en poker bowl, vi är ju helt tokiga i den. Sen blev det bio, följt av en kaffe på lilla torg. Jag kom hem strax vid 00 tiden.

Idag blir det en heldag med min lilla kille. Ska strax åka till farmor och farfar för att hämta min lilla älskling. Jag har bokat bio och aktivitet på extreme i Malmö. Sist vi var där så älskade lillen det så det ska bli kul att busa med honom.

Får passa på att önska er en underbar söndag fina ni.

En lördag helt i min smakEn lördag helt i min smakEn lördag helt i min smakEn lördag helt i min smak

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?