6   119
14   134
14   163
13   151
44   238
30   174
23   210
19   185
21   178
26   172

Senaste inläggen

 • Matteos sovrutiner

  Matteos sovrutiner
 • Tips – Volym i håret

  Tips – Volym i håret
 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag

En resa bak i tiden

Hej raringar

Idag reser vi hem till Sverige och jag har saknat mina killar riktigt mycket. Som jag längtar efter dom ❤️

Denna resan har inte precis varit en sådan man längtat efter. Min morbror gick bort för 1 vecka sen, 61 år gammal och en stor sorg för hela familjen. Trots omständigheterna så har jag hunnit spendera mycket tid med mina kusiner som jag vuxit upp med. Vi har suttit till 5 på morgonen och bara pratat om livet och allt. Om alla minnen och vilka hyss vi hittat på. Under denna tid har jag insett även hur vår familj stöttar varandra och hjälper varandra, hur vi håller ihop trots att vi ibland inte setts på några år. Kärleken och stöttningen finns där ❤️

Vi, generationen innan våra föräldrar kommer jobba på vår relation och hålla kontakten trots att man bor långt ifrån varandra. Innan kriget växte vi upp tillsammans och var hela tiden tillsammans. Sen kom kriget och vi flydde till Sverige.

Ibland tar livet en annan vändning och det gäller att ta vara på dom relationerna man mår bra i.

Jag och mina kusiner i hos min moster i Schweiz när vi var yngre.

När jag var liten.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?