3   44
27   136
26   180
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

En resa bak i tiden

Hej raringar

Idag reser vi hem till Sverige och jag har saknat mina killar riktigt mycket. Som jag längtar efter dom ❤️

Denna resan har inte precis varit en sådan man längtat efter. Min morbror gick bort för 1 vecka sen, 61 år gammal och en stor sorg för hela familjen. Trots omständigheterna så har jag hunnit spendera mycket tid med mina kusiner som jag vuxit upp med. Vi har suttit till 5 på morgonen och bara pratat om livet och allt. Om alla minnen och vilka hyss vi hittat på. Under denna tid har jag insett även hur vår familj stöttar varandra och hjälper varandra, hur vi håller ihop trots att vi ibland inte setts på några år. Kärleken och stöttningen finns där ❤️

Vi, generationen innan våra föräldrar kommer jobba på vår relation och hålla kontakten trots att man bor långt ifrån varandra. Innan kriget växte vi upp tillsammans och var hela tiden tillsammans. Sen kom kriget och vi flydde till Sverige.

Ibland tar livet en annan vändning och det gäller att ta vara på dom relationerna man mår bra i.

Jag och mina kusiner i hos min moster i Schweiz när vi var yngre.

När jag var liten.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?