12   78
12   153
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

En sminkfri dag.

En sminkfri dag.

Hur ofta har man sminkfria dagar när man springer runt på stan och fixar ärenden. Inte ofta för min del kan jag erkänna. Men idag besökte jag finaste Terese på Kräm Hudvårdsstudio och fick en riktigt skönt ansiktsbehandling. Kommer berätta mer om det i ett annat inlägg. Men huden kändes så fantastisk så jag ville inte ta på smink. Fick bli lite färg på läpparna.

Efter min behandling mötte jag upp fina Maria och vi passade på att äta lunch. Sen tog vi våra outfit bilder.

Nu ska jag passa på att få iväg lite fakturor och ikväll väntar en Girls date med fina tjejer.

Ha en super fin dag raringar. En sminkfri dag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?