Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   203
11   259
20   386
50   374
17   408

En sminkfri dag.

En sminkfri dag.

Hur ofta har man sminkfria dagar när man springer runt på stan och fixar ärenden. Inte ofta för min del kan jag erkänna. Men idag besökte jag finaste Terese på Kräm Hudvårdsstudio och fick en riktigt skönt ansiktsbehandling. Kommer berätta mer om det i ett annat inlägg. Men huden kändes så fantastisk så jag ville inte ta på smink. Fick bli lite färg på läpparna.

Efter min behandling mötte jag upp fina Maria och vi passade på att äta lunch. Sen tog vi våra outfit bilder.

Nu ska jag passa på att få iväg lite fakturor och ikväll väntar en Girls date med fina tjejer.

Ha en super fin dag raringar. En sminkfri dag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?