Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
7   74
28   197
22   246
19   306
20   267

En sminkfri dag.

En sminkfri dag.

Hur ofta har man sminkfria dagar när man springer runt på stan och fixar ärenden. Inte ofta för min del kan jag erkänna. Men idag besökte jag finaste Terese på Kräm Hudvårdsstudio och fick en riktigt skönt ansiktsbehandling. Kommer berätta mer om det i ett annat inlägg. Men huden kändes så fantastisk så jag ville inte ta på smink. Fick bli lite färg på läpparna.

Efter min behandling mötte jag upp fina Maria och vi passade på att äta lunch. Sen tog vi våra outfit bilder.

Nu ska jag passa på att få iväg lite fakturor och ikväll väntar en Girls date med fina tjejer.

Ha en super fin dag raringar. En sminkfri dag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?