10   183
18   332
48   371
17   405
31   387
18   326
23   346
24   443
25   413
10   379

Senaste inläggen

 • Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag

  Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag
 • Sovplagg att ha med till BB

  Sovplagg att ha med till BB
 • Ett nytt försök

  Ett nytt försök
 • Rea på läckra loafers

  Rea på läckra loafers

Entré – Upplevelsecentrum i Malmö

Entré – Upplevelsecentrum i Malmö.

Ingen har missat att Entré i Malmö har blivit det nya upplevelsecentrum för både vuxna och barn. Där är otroligt fint och så mycket att göra för barn, men även för vuxna. Vi var där på vip invigning i förra veckan. Eftersom jag tränar på Sats som finns på Entré så hänger vi rätt mycket här. Lillen älskar att hänga på Extreme Zone så vi brukar vara där rätt mycket också. 

Förutom T Rex restaurangen som är dinosaurie inspirerad och där finns ett lekland i anslutning så finns där även Mini City. Här hittar du en mini stad för de små, allt från bilverkstad till disco och frisörsalonger. Här brukar dom även ha olika workshops. Tycker det är otroligt kul att man satsat på aktiviteter för barn. Där finns också en pirat inspirerad restaurang där man kan spela inomhusgolf.

Det bästa hade varit om där faktiskt också var butiker. För då skulle det vara så mycket enklare att gå och handla kläder till barnen och sen låta dom busa av sig. Eller om en av föräldrarna är med barnen på aktiviteter medans den andra handlar sånt som behövs. Men man vet aldrig, kanske planen är att där även ska öppna butiker. Hade varit perfekt. 

Entré - Upplevelsecentrum i Malmö Entré - Upplevelsecentrum i Malmö Entré - Upplevelsecentrum i Malmö Entré - Upplevelsecentrum i Malmö Entré - Upplevelsecentrum i Malmö Entré - Upplevelsecentrum i Malmö Entré - Upplevelsecentrum i Malmö

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?