40   218
23   198
21   186
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

ETT GLAS ROSÉVIN

Men hallo där raringar

Helt galet att klockan redan är såhär mycket. Firar min första semesterdag med ett glas rosévin. Jag är inte alls för rosévin men mannen köpte ett som heter HandCraft och är super gott. Den är lagom söt och kraftig i smaken, super god speciellt när den är kall.

Min andra halva är ute med killarna och jag har lite egentid. Har lagt på ansiktsmask och bara njuter.

Idag har jag hunnit städa hela hemmet vilket känns så himla skönt. Älskar att ha ett nystädat och fräscht hem när jag är ledig. Började dock denna fredagen med att köra ett pass på gymmet. Tog med lillkillen till gymmet och det gick bättre än förra gånge. Får ta med honom några gånger så han blir van vid miljön.

På eftermiddagen körde vi hem till bästa mormor och morfar. Vi busade alla en stund på gården och lillkillen älskar det. Gud vad den lilla människan har mycket energi och kan busa och leka hur mycket som helst. Tar rätt lång tid att söva honom på kvällen och jag börjar fundera på om vi ska sluta lägga honom på dagen. Han sover minst 2 timmar mellan ca 13 och 15.

När slutade ni att lägga er barn på dagen?

Rosévin HandCraft

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?