Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
7   157
18   203
19   258
22   270
15   177

Ett nytt försök

Ett nytt försök.

God morgon raringar.

Det är inte mycket som händer just nu. Sen i förra veckan har jag haft extremt ont, en smärta som kommer och går. Mest likt mensvärk och drar ut till vänster ben. Alltså sjukt jobbigt att ha det hela tiden, och sen bara försvinner det. Känns som att den lilla är på gång. Men jag känner att han fortfarande inte vänt sig utan ligger i säte. Så åker vi innan så blir det akut kejsarsnitt.

Men i förra veckan när jag ringde Operationskordinator så sa hon till mig att prova ringa igen den 20:e för då ska hon se hur det ser ut med tider. Jag har bokad tid för snitt den 29:e augusti och det är samma dag han är beräknad. Känner mig väldigt orolig att han ska komma tidigare och hoppas på att hon har en tidigare tid åt mig.

På onsdag har jag även tid hos barnmorskan och ska prata mer med henne ang mina smärtor.

Nu vill jag verkligen träffa min lilla kille. Men jag har varit så rädd att längta efter honom eftersom jag vet att kommer han tidigare blir det akut snitt. Psykiskt känns det bättre att ha ett bokat snitt, för allt känns så lugnare och mer förberett då.

Ska strax ringa samtalet, så håll tummarna.

Ett nytt försök

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

  1. 20 augusti, 2019 / 9:32 e m

    Usch, hoppas det blir bättre! 🌸

  2. Anna
    Författare
    20 augusti, 2019 / 9:39 e m

    Tack fina, smärtorna kommer och går. Det verkar vara rätt vanligt såhär mot slutet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?