12   78
12   153
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Event på Klinik Wiking

Event på Klinik Wiking.

En after work går alltid hem. Jag är en riktig livsnjutare och älskar kvällar med bubbel och vänner. Det tackar jag väldigt sällan nej till. Och jag har hittat en tjej som är precis som jag, byter mer ön gärna ut kaffet mot bubblet. Igår mötte jag upp finaste Maria Busck på Hotel Savoy i Malmö. En AW precis innan event på Klinik Wiking. Vi två har verkligen hittat varandra.

Under vår AW kom jag och Maria fram till att köra en Anna & Maria diskuterar tema i bloggen. Våra läsare kommer få chansen att ställa frågor till oss, om vad de vill att vi ska diskutera här på bloggen. Ska bli så kul och hoppas att ni är med. Ni kan antingen skriva en kommentar på bloggen eller på Instagram, och man är självklart anonym.

Event på Klink Wiking.

Sen tog vi oss vidare till Klinik Wiking och Cecilia Wiking. Jag gör alla mina behandlingar hos den otroligt grymma Cecilia Wiking. För er som är intresserade så kan ni läsa om mina behandlingar (Klick). Klickar ni er vidare till inläggen kan ni dessutom ta del av grymma erbjudande.

Ett otroligt lyckat och roligt event med så mycket härliga tjejer. Så kul att träffa tjejer man skrivit med på Instagram och sedan träffats på riktigt. Där var även andra företag som var sponsorer, hittade en hel del nya och spännande produkter. Efter eventet gick de flesta tjejerna vidare men eftersom både jag och Maria var lite halv trötta så avslutade vi kvällen efter eventet. Det har varit en otroligt lång vecka för mig så jag behövde komma i säng lite tidigare.

Visa av bilderna nedan är lånade av fina Maria.

Event på Klinik Wiking & AW med Maria BusckEvent på Klinik Wiking & AW med Maria BusckEvent på Klinik Wiking & AW med Maria BusckEvent på Klinik Wiking & AW med Maria Busck

Vi fick med oss en riktigt lyxig goodiebag. Här är en del produkter jag ser fram emot att prova.

Event på Klinik Wiking & AW med Maria BusckEvent på Klinik Wiking & AW med Maria Busck

Jag och Maria deltog i en tävling, man kunde vinna produkter från Amika. Vi vann tyvärr inte, men jag älskade vår bild. Event på Klinik Wiking & AW med Maria BusckEvent på Klinik Wiking & AW med Maria BusckEvent på Klinik Wiking & AW med Maria BusckEvent på Klinik Wiking & AW med Maria Busck

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?