4   91
29   165
37   215
20   153
18   226
19   130
23   212
13   132
17   192
14   183

Senaste inläggen

 • Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt

  Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt
 • Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE

  Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE
 • Födelsedag & Date Night

  Födelsedag & Date Night
 • Varför älskar jag sociala medier?

  Varför älskar jag sociala medier?

Få långa fransar utan fransförlängning

Vill du få långa fransar utan fransförlängning så har du kommit rätt.

Jag har nämligen under några månader testat Xlash frans serum och den har verkligen gjort underverk när det kommer till mina fransar. Den finns att köpa i 3 ml för 399 HÄR (adlink) eller 6 ml för 599:- HÄR (adlink). Och just nu så är det 100:- rabatt så passa på, priset har jag dragit av ovan.

Man kan inte förvänta sig resultat direkt utan man får ge det lite tid. Jag har vid flera tillfällen fått frågan om jag har fransförlängning och det har jag inte. Man applicerar serumet ovanför övre fransraden varje kväll. Nu när mina fransar är så pass långa gör jag det vart 2 eller 3 kväll för att bevara längden.

Jag har inga före och efter bilder men i detta inlägg kan ni faktiskt se hur långa mina fransar är. Klicka HÄR.

Få långa fransar utan fransförlängning

Långa fransar utan fransförlängning

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?