10   92
11   158
10   159
24   189
21   197
19   204
39   308
26   253
13   182
12   220

Senaste inläggen

 • En helg helt i min smak

  En helg helt i min smak
 • Gårdagen & dagens

  Gårdagen & dagens
 • Tweedjacka från Zara

  Tweedjacka från Zara
 • Frisör i Malmö

  Frisör i Malmö

Få långa fransar utan fransförlängning

Vill du få långa fransar utan fransförlängning så har du kommit rätt.

Jag har nämligen under några månader testat Xlash frans serum och den har verkligen gjort underverk när det kommer till mina fransar. Den finns att köpa i 3 ml för 399 HÄR (adlink) eller 6 ml för 599:- HÄR (adlink). Och just nu så är det 100:- rabatt så passa på, priset har jag dragit av ovan.

Man kan inte förvänta sig resultat direkt utan man får ge det lite tid. Jag har vid flera tillfällen fått frågan om jag har fransförlängning och det har jag inte. Man applicerar serumet ovanför övre fransraden varje kväll. Nu när mina fransar är så pass långa gör jag det vart 2 eller 3 kväll för att bevara längden.

Jag har inga före och efter bilder men i detta inlägg kan ni faktiskt se hur långa mina fransar är. Klicka HÄR.

Få långa fransar utan fransförlängning

Långa fransar utan fransförlängning

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?