40   219
23   199
21   186
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Familjedag & bubbel

God morgon raringar

Kan en söndag bli bättre än vår söndag igår. Min kusin från Jönköping är här med sin familj och vår lilla prins älskar att leka med sina kusiner. Älskar att vi börjat ses oftare och att våra barn få chansen att växa upp tillsammans. Vi satt faktiskt och prata om det igår och hur viktigt vi tycker det är. Jag och min kusin har växt upp tillsammans och vi kunde leka med Barbie i flera timmar.

Vi möttes upp och käkade på ett ställe som var nytt för oss allihopa, även oss Malmöbor. Helt okej mat men inget vi kommer besöka igen. Öh fanns inte ens vin eller bubbel så man kunde beställa till maten. Blev helt chockad när hon sa att där inte finns alkohol, på en restaurang. Märkligt men ajaa. Efter maten gick vi vidare till Bo01 och lät barnen leka av sig på den stora lekplatsen. Därefter traska vi vidare och satte oss på ett ställe där man kunde dricka bubbel. Tack, det behövde vi verkligen. Super mysigt att sitta och njuta, eller iallafall sålänge lillkillen satt ner. Vi fick ju springa efter honom lite då och då. Sen tog vi en promenad längst stranden och till våra bilar, för att sedan åka hem till oss. En perfekt söndag med perfekt sällskap. 

Alltså nu ska jag även berätta en sak, bilderna nedan är tagna av Natahlie 8 år. Den här lilla damen är min nya bloggfotograf. Så nu vet ni varför hon inte syns på många foto, då de va hon som fotade.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?