13   144
17   178
12   153
19   192
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Faux Fur

Faux Fur. 

– I samarbete med Stylelevel

Förra säsongen blev jag förälskad i faux fur och har en grå och beige hemma. Hittade däremot ingen i svart, förrän jag stötte på denna hos Stylelevel. Älskar den verkligen och är så glad att kag hittat rätt. Den sitter som gjord på mig och jag är otroligt nöjd med den.

När det kommer till faux fur och hur man ska styla den så känner jag personligen att man ska vara lite “försiktig” hur man kombinerar. Kan lätt bli för mycket och att stilen inte passar ihop. Jag som vanligt vis kör väldigt klassiskt och elegant, behåller det som bas och sen tuffar till looken med jackan..

Ni hittar Emmy faux fur jackan HÄR och den finns även i andra färger. Även klänningen är från Stylelevel och finns i vinröd också, ni hittar den HÄR. Dom svarta klassiska pumpsen kommer från märket Clarks och är otroligt bekväma att gå i. Mina absolut favorit pumps – att gå i hela dagen. Väskan heter Chloé Fey och den fick jag i födelsedagspresent förra året. Fick dock fråga i år igen (eftersom jag fyller år) Vilken väska önskar du dig i år? Snacka om att mannen känner mig utantill.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?