Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   204
11   259
20   386
50   374
17   408

FIN KIMONO & HEMMA SPA

God morgon raringar

Kickar igång denna måndagen med en stor kopp svart kaffe. Kommer behöva några sådana idag. Igår var jag ledig så jag försökte ladda batteriet men det blir inte alltid som man tänkt. Hade en massa att fixa här hemma och sen åkte vi till mina föräldrar på grill och bus med lillkillen. Skulle egentligen på spinning igår men eftersom jag visste vi skulle vara ute så ville jag lägga den energin på min lilla kille. Han är en aktiv liten kille så det gäller att hålla tempot.

På kvällen tog jag ett glas rött vin och hade hemma spa. Vad jag älskar denna egentiden, peela hela kroppen, peela ansiktet och ha ansiktsmask. Hårmask och brun utan sol. Bästa avslut på veckan.

Ni hittar denna fina kimono HÄR (adlink) på rea dessutom, 225:-

Alla mina hudvårdsprodukter kommer från Carita och ni kan läsa om mina hudvårdsrutiner.

Dagens plan är jobb och träning, ha en fin dag raringar.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?