Fin med fransar

Jag känner mig så himla fin med fransar. Känns verkligen som att man är sminkad hela tiden, vilket jag älskar. Det ser naturligt och fräscht ut. Vill jag piffa till mig lite extra så lägger jag på concealer, BB creme, solpuder, rouge och lite läppstift. Tar mig 3 minuter att sminka mig.

Jag gör mina fransar hos Crystal Beauty och ni hittar hennes kontaktuppgifter och Instagram HÄR. Priserna är, volym 600:- , blanda 550:- och singel 500:-. Jag kör volymfransar.

Jag älskar allt som har med skönhet att göra. Känna mig sådär extra fin och ta hand om mig, allt från hår, naglar, hud, kropp. Minns när jag gick på mellanstadiet och där var en tjej i min klass som alltid fixade sina naglar. Hennes syster var nämligen nagelterapuet. Jag minns att jag tänkte, när jag blir stor och har egna pengar så ska jag också alltid ha fixade naglar. Mina naglar är nämligen så tunna och har alltid varit det, så jag måste ha gelé för att de ska hålla.

Fransförlängning har jag gjort tidigare men efter att jag fick Matteo så fick jag ta bort dom. Mina ögon klia extremt mycket och det kändes som att jag hade sand i ögonen. Förmodligen var det limmet jag var känslig mot. Nu när jag skulle fixa fransförlängning efter så lång tid så var jag lite nervös. Tänk om det blir samma sak. Men jag har inte känt någon som helts irritation i ögonen. Rikke berätta att hon använder ett speciellt lim som kostar henne rätt mycket, men att den ska vara riktigt grym.

Crystal Beauty finns i Oxie som ligger en liten bit utanför Malmö.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.