40   214
23   197
21   185
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Fina diadem med knut

Fina diadem med knut

Fina diadem med knutFina diadem med knut är något som jag blivit helt förälskad i. Dessa diadem ser dessutom ut som att man har knutit en scarf. Vilket gör att det ser ännu finare ut. Jag har försökt att ha scarf som detalj runt håret men känner att en scarf glider ner. Blir rätt så jobbigt att behöva fixa till en scarf under en hel dag. Men har man däremot ett diadem, precis som det jag tipsar om här. Då får man den här looken med scarfarna fast med diadem. 

Det här med diadem är en smak sak men jag tycker absolut att man ska gå in till butiken och testa. Jag har vanligtvis aldrig diadem men just den här med knuten gillar jag.

Ni hittar rött eller svart diadem i sammet HÄR (adlink). Ljusgrått diadem i satin HÄR (adlink). Sen har vi min favorit som är röd med leopardmönster HÄR (adlink). Älskar den, så himla fin.

 

Fina diadem med knut Fina diadem med knut Fina diadem med knut

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?