12   140
29   180
14   215
27   202
31   274
14   174
28   249
42   281
14   238
12   204

Senaste inläggen

 • Gucci sneakers

  Gucci sneakers
 • När det inte blir som man tänkt sig

  När det inte blir som man tänkt sig
 • Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

  Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling
 • Puderrosa top från Rosemunde

  Puderrosa top från Rosemunde

Fina fötter på Ren Hud i Malmö

I samarbete med Ren Hud

Tar ni hand om era fötter? Jag har turen att får fina fötter på Ren Hud i Malmö av bästa Sneki. Däremot är jag dålig på att besöka henne regelbundet, känns som att fötterna är det man tänker på minst. Men efter fotvården så känns fötterna så himla fräscha och fina, bästa känslan. Lite lättare att ta han dom sina fötter på sommaren när man går i öppna skor. Tycker dock jag blivit bättre på att ta hand om mina fötter, försöker smörja fötterna så ofta som möjligt.

Om ni uppger mitt namn får ni 25% rabatt hos Sneki på Ren Hud på både pedikyr men även permanent make up.

Vet att jag haft en del frågor om permanent make up och 3 D bryn. Bästa är ju att fråga någon som har koll och Sneki gör både permanent make up och 3 D bryn. Ni hittar Snekis kontaktuppgifter HÄR (klick) eller Facebook HÄR (klick).

60 min pedikyr kostar 425:- och ni hittar mer info HÄR (klick). Sneki finns inne på Caroli City.

Förra gången jag var hos Sneki fick jag med mig fotkrämen från Exuviance mot spruckna hälar och torra fötter. Den är verkligen super bra.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?