Fina fötter på Ren Hud i Malmö

I samarbete med Ren Hud

Tar ni hand om era fötter? Jag har turen att får fina fötter på Ren Hud i Malmö av bästa Sneki. Däremot är jag dålig på att besöka henne regelbundet, känns som att fötterna är det man tänker på minst. Men efter fotvården så känns fötterna så himla fräscha och fina, bästa känslan. Lite lättare att ta han dom sina fötter på sommaren när man går i öppna skor. Tycker dock jag blivit bättre på att ta hand om mina fötter, försöker smörja fötterna så ofta som möjligt.

Om ni uppger mitt namn får ni 25% rabatt hos Sneki på Ren Hud på både pedikyr men även permanent make up.

Vet att jag haft en del frågor om permanent make up och 3 D bryn. Bästa är ju att fråga någon som har koll och Sneki gör både permanent make up och 3 D bryn. Ni hittar Snekis kontaktuppgifter HÄR (klick) eller Facebook HÄR (klick).

60 min pedikyr kostar 425:- och ni hittar mer info HÄR (klick). Sneki finns inne på Caroli City.

Förra gången jag var hos Sneki fick jag med mig fotkrämen från Exuviance mot spruckna hälar och torra fötter. Den är verkligen super bra.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.