6   85
20   206
15   234
28   271
17   222
26   207
37   299
28   250
23   203
20   263

Senaste inläggen

 • Lycka, kärlek & massor av skratt

  Lycka, kärlek & massor av skratt
 • Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar

  Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar
 • Helt fantastik helg

  Helt fantastik helg
 • 68% på By Malene Birger

  68% på By Malene Birger

Fina trädgårdsmöbler

I samarbete med Kila Möbler.

Är du ute efter fina trädgårdsmöbler så har du kommit rätt. Kila möbler driver en webshop med en rad olika trädgårdsmöbler du kan tänka dig. Du hittar allt från soffgrupper till ekologiska trädgårdsmöbler. Med andra ord så kan du i princip hitta allt du kan önska dig. Från stora till små grupper.

Som ni vet så har vi flyttat till hus och har två sidor vi måste inreda med trädgårdsmöbler. Vi tog med dom gamla möblerna från lägenheten men jag känner att det är dags att införskaffa sig lite nytt. Vi har ju haft våra andra utemöbler rätt länge så dom börjar bli slitna.

Vi kan ju börja med framsidan av huset. Där skulle jag gärna vilja ha lite enklare trädgårdsmöbler. Men säg 4 stolar och ett bord. Vi sitter rätt sällan där men kan ändå vara skönt att ha något på framsidan. Något i stil på bilden nedan. På den sidan sitter vi mest när lillkillen cyklar och leker där.

Sen har vi vår riktiga trädgård, eller riktiga och riktiga. Men där vi oftast sitter. Där vi sitter och grillar, umgås och helt enkelt njuter. Denna sidan känner jag att vi skulle vilja ha något större. Jag har blivit helt kär i runda bord så det kommer definitivt bli ett runt bord. Men kolla nedan, där har ni några av mina favorit trädgårdsmöbler från Kila möbler. Men vi måste först och främst fixa trädäck så att möblerna kan stå stadigt.

Jag älskar ljus och hade jag fått välja så skulle vi köra på ljus utemöbler. Får höra väldigt ofta att ljus blir lätt smutsigt och visst är det så. Men då får man helt enkelt se till att rengöra det lite oftare. Jag som älskar ljusa möbler skulle aldrig kunna ha det om jag tänkte på det viset.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?