FINASTE ROSOR & LIVSNJUTARE

Hej raringar

Soffläget är intaget och ett glas bubbel i handen. Kan det bli bättre 🙂 Dagen har flugit förbi alldeles för fort och vi har hunnit med otroligt mycket.

På morgonen passade jag på att möta upp Jenny och kidsen på stranden (jag vet, vädret var katastrof men barnen brydde sig inte). Vi satt där en bra stund och kidsen busade för fullt. Det var inte precis så att vi kunde njuta av vårt kaffe utan fick jaga barnen. Eller jag fick jaga mitt barn, han försökte springa utanför lekplatsen hela tiden. Han brukar i och för sig springa runt lite överallt. Ser ni honom på bilden nedan🙄 Han skulle bara kunna sticka iväg om inte jag hade kallat tillbaka honom.

Vi joggar varannan dag och idag var det dax. Gick betydligt bättre än tidigare. Blev inte exakt 5 km men nu vet vi att vi måste springa lite längre för att klara 5 km. Rundan är perfekt mem det saknas 600 m så vi får springa lite längre. Vi brukar springa med barnvagn och det har funkat perfekt då vägen är bra. Känns kul att mannen och jag gör det tillsammans, blir liksom vår grej som vi båda två älskar. Även fast det är tufft i början.

Efter en härlig dag är man värd ett glas bubbel. Fira livet och helt enkelt uppskatta det man har. Livet är faktiskt kort och man vet aldrig när det tar slut. Jag har kommit till en punkt i mitt liv där jag inser vad och vem som är viktig i mitt liv. Det sorgliga är att vissa människor bara förstör för sig själva. Skål mina vänner och njut av livet, det är alldeles för kort.

Men iallafall, kolla hur fina dom lila rosorna är. Dom har hållit i exakt en vecka och är så himla fina. Köpte dom på Malmborgs i Malmö och blev förvånad hur bra dom höll. Nä hörni, nu ska jag njuta av kvällen. 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.