Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
7   77
28   198
22   246
19   306
20   267

Före & efterbilder på utbyggnaden

Före & efterbilder på utbyggnaden.

Ni är några stycken som undrat om jag inte kan visa före & efterbilder på utbyggnaden. Såklart jag kan. Hela utbyggnaden tog inte så längt tid, jag gillar när saker och ting går undan. Vi valde att göra denna utbyggnaden för att få den extra ytan. Annars älskar både jag och mannen öppningen ner.

Här är en förebild. Vi valde att ha kvar glasräcket vid trappan då jag älskar när det är ljust hemma och det kommer in en massa ljus. Före & efterbilder på utbyggnadenFöre & efterbilder på utbyggnaden

Efterbild. Är otroligt nöjd med utbyggnaden. Inredningen är ännu inte klar och jag har lite tankar hur jag vill ha det och vilka inredningsdetaljer vi ska ha.Före & efterbilder på utbyggnaden

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?