17   198
8   270
21   362
26   393
24   428
16   410
9   360
26   314
37   282
38   339

Senaste inläggen

 • Före & efterbilder på utbyggnaden

  Före & efterbilder på utbyggnaden
 • Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte

  Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte
 • Därför älskar jag facemist!

  Därför älskar jag facemist!
 • Restaurang Fiskboden i Lomma

  Restaurang Fiskboden i Lomma

Före & efterbilder på utbyggnaden

Före & efterbilder på utbyggnaden.

Ni är några stycken som undrat om jag inte kan visa före & efterbilder på utbyggnaden. Såklart jag kan. Hela utbyggnaden tog inte så längt tid, jag gillar när saker och ting går undan. Vi valde att göra denna utbyggnaden för att få den extra ytan. Annars älskar både jag och mannen öppningen ner.

Här är en förebild. Vi valde att ha kvar glasräcket vid trappan då jag älskar när det är ljust hemma och det kommer in en massa ljus. Före & efterbilder på utbyggnadenFöre & efterbilder på utbyggnaden

Efterbild. Är otroligt nöjd med utbyggnaden. Inredningen är ännu inte klar och jag har lite tankar hur jag vill ha det och vilka inredningsdetaljer vi ska ha.Före & efterbilder på utbyggnaden

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?