12   121
39   224
30   164
21   205
19   181
21   175
24   171
7   163
15   163
11   158

Senaste inläggen

 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag
 • Rea på Busnel

  Rea på Busnel
 • Favoriter från YSL

  Favoriter från YSL

Företagsbostäder att hyra

I samarbete med Företagsbostäder.

Till alla er som reser mycket i tjänst och är borta väldigt länge. Det finns nämligen företagsbostäder som man kan hyra under en lite längre period. Det kan vara så att antingen du eller någon kollega till dig, eller kanske någon konsult ska befinna sig på en tjänsteresa. Ibland är man flera och kanske ska ha någon konferens, då kan man passa på att hyra en större lägenhet. Det kan vara under flera dagar och till och med veckor. Då kan man kika hos föreragsbostäder som har 1800 lägenheter i hela Sverige. Bland annat i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund och Linköping.

Innan jag skaffa barn så åkte jag en hel del till Stockholm och Göteborg och jobba där i flera dagar. Visst är det skönt att bo på hotell en eller två nätter men sen så saknar man den här hemma miljön. Man vill kunna laga sin egna mat, för det blir ju rätt dyrt om man ständigt ska äta ute. Och dessutom blir det inte så hälsosamt heller. Man blir väldigt snabb less på maten som man äter ute. Men om du får din lilla lägenhet så styr du helt och hållet allt själv. Man behöver inte passa några mattider och du kan själv laga den maten du gillar.

Kollar man exempelvis på företagsbostäder i Stockholm så kan man välja om man vill ha en 1:a, 2:a, 3:a eller 4:a. Hur smidigt och bra som helst. Är man ett större sällskap och vill dela lägenhet och vara effektiva med möten och konferenser så är det ett perfekt tillfälle.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?