Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
7   157
18   203
19   258
22   270
15   177

Fotvård i Malmö 25% rabatt

Fotvård i Malmö 25% rabatt när du uppger mitt namn. Passa på att unna dig vardagslyx och ta hand om dina fötter.

I förra veckan var jag hos bästa Sneki på Ren Hud i Malmö för att få fotvård. Jag har gått till Sneki ett bra tag och hon är otroligt duktig. Det är verkligen lyxigt att få fotvård och skämma bort sina fötter. Sneki utför även medicinsk fotvård, vet att ni är några som frågat det. Under vintertid brukar jag förhårdnad och liktorn som Sneki tar bort. Sen jag börja gå till Sneki har jag blivit så duktig på att faktiskt ta hand om mina fötter, peela mina och smörja dom nästan varje dag.

För er som inte visste så räknas fotvård med i friskvård. Så erbjuder ert företag er friskvård så passa på att använda det.

Sen får ni även 25% rabatt på första behandlingen hos Sneki på Ren Hud i Malmö när ni uppger mitt namn. Ni hittar prislista och behandlingar – HÄR -. Sneki har semesterstängt mellan 12 – 24 augusti. Så passa på att boka en tid innan.Fotvård i Malmö 25% rabatt Fotvård i Malmö 25% rabatt

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?