Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
2   67
7   187
18   218
19   258
22   270

Från nattstäderska till mångmiljonär

Lottoland betalar ut REKORD-vinst till städerska. En städerska från Berlin hade minst sagt tur och vann hela 922 miljoner kronor (€90,000,000) hos Lottoland i juni! Vinsten är den högsta möjliga jackpotten på EuroJackpot. Här är hennes berättelse.

Christina, en 36-årig hårt slitande nattstäderska från Berlin tog chansen och spelade på lotto för att kanske nå sina drömmar – vilket hon också gjorde med bravur. Efter endast två spelomgångar på Lottolands populära lottospel ”EuroJackpot” så slog hon rekord och kammade hem den gigantiska vinstsumman på 922 miljoner kronor. Vinsten är den största som någonsin vunnits på online-spel.

Det har snart gått en månad sedan Christina vann storvinsten. Hon är fortfarande i chock och har svårt att ta in vad som faktiskt har inträffat. Det första Christina gjorde var att säga upp sig från det slitsamma arbetet. Det är inte direkt någon hemlighet att en städerska inte lever på någon större lön. Skillnaden på bankkontot är som natt och dag. Pengarna hon nu har räcker till allt hon kan önska sig, framförallt är hon glad över allt som hon nu kan ge sin familj och sin mamma, som även hon hjälpte till att välja ut den vinnande lottoraden.

Nu börjar Christina sitt nya liv som mångmiljonär – långt ifrån dammsugare och dammtrasor. Det är äntligen slut med det hårda slitet som städerska, nu har hon istället själv råd med en städerska om hon så vill.

Vad gör man med så mycket pengar? Nyblivna miljonärer spenderar gärna pengar på resor och upplevelser, något som även Christina vill göra. Hon har länge drömt om att resa genom USA i en husbil och upptäcka nya platser. Äntligen har hon råd med sin drömresa och hon har redan börjat planera inför trippen till andra sidan Atlanten.

– Vi är så glada för Christinas skull. Det kunde inte ha hänt en trevligare kvinna, meddelade Lottolands VD Nigel Birrell i ett pressmeddelande i samband med vinsten.

En fråga många kanske ställer sig i samband med upplysningen om den stora vinsten på 922 miljoner kronor är hur Lottoland kan ha råd med en så stor utbetalning. Lottoland är ett spelbolag som för närvarande har över 7,5 miljoner spelare världen över – vilket också ger dem stora resurser. Lottoland täcker kostnader för vinster genom sitt försäkringsbolag. Spelbolaget vill utmana marknaden med gigantiska vinstsummor och har blivit mycket populära på kort tid.

Det är enkelt att spela Eurojackpot, alla kan vara med och spela. Du väljer 5 huvudnummer mellan 1-150 och två stycken stjärnnummer mellan 1 till 10. Hur mycket du vinner avgörs av hur många nummer du lyckas pricka in, både huvudnummer och stjärnummer räknas. Du delar eventuell vinst med andra spelare som har spelat samma nummer som dig i den aktuella dragningen. Lottoland erbjuder även tilläggsalternativet ”Nummersköld”, som innebär att du är skyddad från att behöva dela med dig av din eventuella vinst.

Nu kan du som ny spelare prova en gratisrad på EuroJackpot hos Lottoland – vem vet, kanske blir det du som kammar hem nästa storvinst?

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?