39   198
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Fredag & snart helg

Hej raringar

Fredag och för min del några timmars jobb och sen är det helg. Ikväll är det bokat girlsdate men innan dess ska jag hinna med ett pass på gymmet. Och jag har sett till att jag hinner med det 🙂 Förkylningen har äntligen nästan släppt och det känns skönt att vara igång. Är fortfarande lite täppt i näsan och lite snorig men inget värsta.

Men ska bli kul att träffa tjejerna, de va ett tag sen sist. Vi ville gå på bio men där är ingen bra film.

Önskar alla en härlig fredag och helg ?

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?