Frisörtid hos salong Reborn & 20% rabatt

I samarbete med Salong Reborn / Hårteamet. 

Denna veckan har jag frisörtid hos salong Reborn & 20% rabatt får ni läsare på valfri behandling hos Samantha på Salong Reborn (Hårteamet). Salongen ligger på Värnhemstorget i Malmö. ( På skylten utanför salongen står det Hårteamet) och salongens facebooksida hittar ni HÄR. Har fått en del frågor vart man hittar priser och det bästa är om ni ringer eller skriver till Samtala på Facebook meddelande. Det är mycket lättare att ge något ett pris när man vet hur långt eller tjockt håret är. Ni kan läsa mitt tidigare inlägg HÄR

frisörtid & 20% rabatt hos Salong Eborn / Hårteamet

Jag har ju världens utväxt så jag ser fram emot att fräscha upp det. Samantha på salong Reborn är riktigt duktig och varje gång jag lämnat salongen är jag super nöjd. Funderar på om jag ska köra på en varmare blond ton eller om jag ska köra på kallare hmm. Får fundera på den tills på fredag.

Idag har jag haft en riktigt härlig och produktiv dag. Jag känner mig glad och har en massa härlig energi i kroppen. Otroligt mycket energi vilket är bra, för då får jag göra av den energin på gymmet. Känns otroligt skönt att träningen är igång, även då det vissa dagar är knepigt att få ihop. Känns som att tiden inte alltid räcker till, är dock glad att vi har matkasse. För där sparar man en hel massa tid med matlagning på vardagarna. 

Nu ska jag röra mig mot sängen då tidig morgon väntar.

God natt

Följ:
Dela inlägget

5 Kommentarer

 1. 21 september, 2017 / 8:51 f m

  Så fin du är gumman ❤😍

  • Anna
   21 september, 2017 / 9:12 f m

   Tack raring 🙂

 2. Emma
  21 september, 2017 / 11:03 f m

  Hej. Ditt hår är jätte fint, ska ringa och boka en tid. Ska jag säga att jag Annas blogg när jag bokar för att få rabatten?

  • Anna
   21 september, 2017 / 10:46 e m

   Hej Emma. Ja precis säg bara att du hitta rabatten i min blogg 🙂

 3. 24 september, 2017 / 1:37 e m

  Looking so gorgeous. You have the best bags!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *