3   44
27   136
26   180
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

FUSKPÄLS

Fuskpäls jackan på bilden är en favorit som har fått följa med i många år. Den jackan köpte jag för nästan 12 år sen på MQ och jag har älskat den sen dess. Jag kan tröttna på vissa plagg, men låter jag dom vara en tid så kan jag börja gilla dom igen. Ibland känns det verkligen som att man fyndar i sin egen garderob. Nu är resten av materialet skinn och det kan vara en av anledningarna till varför den hållit så himla bra. Skinn är verkligen värt att investera i om du frågar mig. 

Sen är jag så himla noga med att sköta om mina grejer, speciellt om det är skinn. Det ska smörjas in och det ska impregneras. Tänk på att alltid smörja in skinn innan du impregnerar, för impregnering ska skydda mot smuts och vatten och kräm eller balsam vårdar lädret. Vilket blir fel om du ska smörja in skinn efter att du impregnerat då där är en hinna av skydd. Bra tips!

Fuskpäls

Foto: Maria Busck 

Håll utkik under morgondagen, tänkte passa på att tipsa om snygga klassiska fuskpäls jackor. Har man en klassisk fuskpäls jacka i garderoben så funkar den till vilket tillfälle som helst.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?