Fuskpäls från Nelly

Minns ni mitt tidigare inlägg där jag tipsa om fuskpäls från Nelly. Mannen blev helt förälskad i den gråa så han beställde den till mig. Inte illa att ha en blogg och tipsa om grejer 🙂 Men iallafall, jag blev också kär i den gråa pälsen och den har varit slut ett tag nu. Men nu är den tillbaka på lagret och finns att köpa HÄR (adlink) så passa på innan dom tar slut.

Och min Chloé väska är en av mina favoriter. Jag älskar färgen och allt med väskan 🙂 Det var precis en sådan modell som saknades i min garderob.

Fuskpäls från Nelly

Fuskpäls från Nelly finns HÄR (adlink) / Boots från Rizzo (adlink) / Väska från Chloé 

Måste verkligen säga att förutom att pälsen är hur läcker som helst så är den dessutom varm. Bra va 🙂 Denna pälsen och jag lär ha en fin vinter tillsammans. 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.