GÅRDAGENS OUTFIT & KVALITETSTID

Hej raringar

Vilket väder vi haft i Malmö idag, men som tur är jobbar jag ute och kan ta del av det fina vädret. Äta lunch ute även om det i vissa fall innebär att jag äter lunch i bilen. Så tro inte att det är allt för lyxigt hehe. Efter jobb hämta jag upp mina killar och vi tog en lång promenad. Älskar att dagarna är ljusare och man kan använda dagen fullt ut. Vi har liksom en tradition här hemma, fredagar och lördagar har vi kvalitetstid med popcorn och frukt. Både vi och lillen älskar det och han får alltid sitta uppe lite längre. Vissa dagar när jag och mannen vill ha kvalitetstid lägger vi honom lite tidigare. Men det är så mysigt att busa med honom, nu kan han prata och uttrycka sina känslor. Det är så mycket roligare att hitta på något med lillen, han förstår på ett helt annat sätt.

Idag får jag bjuda på en gårdagens outfit då jag inte hann knäppa en imorse. Hade nog inte blivit ett smickrande foto, körde på en lite mer avslappna look.

Jacka Day Birger et Mikkelsen / Tröja Tommy Hilfiger / Byxor H&M / Örhängen Tory Burch

dagens outfit

Alltså min lilla älskade unge, han är en sådan glädjespridare. Ser han en motorcykel så måste han sitta på den, han älskar motorcyklar. Allt börja för en tid sen när en kille stod med sin motorcykel utanför en butik och Matteo gick fram och skrek motttoooor. Killen undrade om Matteo skulle sitta på den och jag satte upp honom. Där och då, tyckte jag att det var så himla kul. Men här och nu, så känner jag väl att jag inte borde satt honom på motorcykeln, för nu vill han sitta på alla. Försöker förklara att man inte kan sitta på motorcykeln om ägaren inte är där, men lycka till att förklara det för 1,9 års liten kille. 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *