Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   204
11   259
20   386
50   374
17   408

Gott Nytt 2019

Gott Nytt 2019 mina fina läsare.

Gårdagen var helt fantastisk. Vi hade en super trevlig kväll med vänner. Kommer mer bilder lite senare ikväll.

Idag tar vi det lilla lugna och vi gör ingenting. Jag stod för middagen och vi ska strax ta en promenad för att få lite frisk luft. Allt är stängt idag så vi är lite smått rastlösa.

Lite galet att det redan är 2019, tycker tiden går alldeles för fort.

Så, har ni några nyårslöften? Jag har inget nyårslöfte men däremot ska jag och Maria köra en utmaning. Vi ska nämligen ha ett sockerfritt år. Nu pratar jag om socker i form av sötsaker, godis, glass, bakelser. Mat och bubbel räknas inte, man ska ju ändå får leva. Det ska bli en spännande utmaning och jag älskar att utmana mig själv.

Tror det var år 2014 jag gjorde en sådan här utmaning och klarade mig i 8 månader. Sen var det någon som sa till mig, ech nu har du klarat 8 månader utan godis och sötsaker. Ta en lite vid du kommer inte bli “beroende”. Sen var det kört.

Gott Nytt 2019

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?