11   157
19   208
20   242
15   243
28   277
17   225
28   211
37   302
28   252
23   204

Senaste inläggen

 • Klassiska Prada väskor -18% rabatt.

  Klassiska Prada väskor -18% rabatt.
 • Mitt inredningsprojekt

  Mitt inredningsprojekt
 • 20% extra på rean hos Babyshop

  20% extra på rean hos Babyshop
 • Lycka, kärlek & massor av skratt

  Lycka, kärlek & massor av skratt

Grå & Puderrosa inredningsinspo

Grå & puderrosa inredningsinspo.

När det kommer till inredning så är jag extremt kräsen. Jag är väldigt noga med vad jag vill ha och hur det ska inredas. Inredningsprojektet i vårt nya hus har stannat upp lite. Det har varit mycket andra grejer i fokus och inredningen har hamnat efter.

Men! Nu så känner jag att det är dags att fixa alla rum. Min tanke är att färgskalan ska vara grå och puderrosa i vardagsrummet. Vi har en öppen planlösning vilket jag älskar, dessutom är det högt i tak. Får visa er fler bilder vid ett annat tillfälle.

Första projektet blir att göra färdigt vardagsrummet. Där behöver vi en lampa, matta och tavlor.

Samtidigt ska jag fixa allrummet på ovanvåningen eftersom den är avskild med ett glasräcke som man ser ner till vardagsrummet. Älskar det och lovar att snart visa en bild. Just nu är det lite rörigt och där blev inga fina bilder. Ni kan läsa mer om inredningen under kategorin Inredning. 

Bjuder på några inspo bilder från hemmet.

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?