39   198
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Grå & Puderrosa inredningsinspo

Grå & puderrosa inredningsinspo.

När det kommer till inredning så är jag extremt kräsen. Jag är väldigt noga med vad jag vill ha och hur det ska inredas. Inredningsprojektet i vårt nya hus har stannat upp lite. Det har varit mycket andra grejer i fokus och inredningen har hamnat efter.

Men! Nu så känner jag att det är dags att fixa alla rum. Min tanke är att färgskalan ska vara grå och puderrosa i vardagsrummet. Vi har en öppen planlösning vilket jag älskar, dessutom är det högt i tak. Får visa er fler bilder vid ett annat tillfälle.

Första projektet blir att göra färdigt vardagsrummet. Där behöver vi en lampa, matta och tavlor.

Samtidigt ska jag fixa allrummet på ovanvåningen eftersom den är avskild med ett glasräcke som man ser ner till vardagsrummet. Älskar det och lovar att snart visa en bild. Just nu är det lite rörigt och där blev inga fina bilder. Ni kan läsa mer om inredningen under kategorin Inredning. 

Bjuder på några inspo bilder från hemmet.

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?