12   123
39   225
30   164
21   205
19   181
21   175
24   171
7   163
15   163
11   158

Senaste inläggen

 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag
 • Rea på Busnel

  Rea på Busnel
 • Favoriter från YSL

  Favoriter från YSL

Graverad fars dag present

I samarbete med Getpersonal.se

Snart är det fars dag och för er som inte vet så är fars dag söndagen den 11 november. Det här med present är otroligt svårt och i år har jag kikat på något mer personligt. Det bästa är att hos Getpersonal.se hittar du den perfekta graverade fars dag presenten. En graverad fars dag present känns så personlig och perfekt att ge bort.

Jag har kikat en massa av fars dag presenter och här nedan har ni mina favoriter. För att göra den ännu mer personlig så hade jag graverat in till världens lekfullaste och bästa pappa. 

Min sambo är en riktig whiskey älskare och jag tror att dessa graverade whiskey glas hade blivit riktigt uppskattade. Såg även att det fanns en karaff med glas men karaff har han redan. Så glas är perfekt.

Sen tänker jag också såhär, hade varit kul att ge något som han alltid kommer att bära med sig. Köper man ett graverat armband, då kommer han bära den hela tiden. Då skulle jag helt klart gravera in – när jag blir stor vill jag bli som du.

Sen tänker jag mig en fin necessären i läder. Många män därute saknar en fin necessär och det är så stiligt och elegant. Den kan också vara otroligt snyggt att ha den framme i badrummet, mer som en detalj, om man har plats för den. Och dessutom är det en graverad necessär

Jag tycker det är oroligt svårt med presenter. Men just med graverade presenter så får man fram den speciella känslan och man gör en “vanlig” present mer personlig. Visst kan man köpa bara glas eller en necessär, men graverar man in den så får man fram det där extra.

Eftersom vår son är liten (3år) så blir det svårt för honom att välja present själv, så mamma får hjälpa till. Men har man större barn så kan man faktiskt fråga dom vad de skulle vilja gravera in.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?