6   119
14   134
14   163
13   151
44   238
30   174
23   210
19   185
21   178
26   172

Senaste inläggen

 • Matteos sovrutiner

  Matteos sovrutiner
 • Tips – Volym i håret

  Tips – Volym i håret
 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag

Graviduppdatering: vecka 15

Graviduppdatering: vecka 15.

Igår gick jag in i vecka 15 (14+1). Jag är beräknad den 28 augusti. På förra veckans kub flyttade dom bak datumet från 3:e september, som jag då hade räknat ut med hjälp av sista mensen tillsamman med barnmorskan. Nu vill jag bara att det ska vara den 9 april för då har vi nämligen ultraljud och då får vi även veta vad det är för en liten bebis som gömmer sig. Både jag och mannen är otroligt nyfikna och vill verkligen ta reda på könet.

Eftersom det är mitt andra barn så har jag läst om att man känner bebisen snabbare. Jag har tidigare känt fladdrande i magen men inte riktigt vetat vad det är. Men igår kväll och idag har jag känt mer rörelser och jag tror att det är bebisen. Eller det måste det vara. Tycker det är rätt tidigt men tydligen ska man kunna känna när det är ens 2:a graviditet.

Barnet är trots allt 8cm från huvud till stjärt. Längtar längtar efter denna lilla bebis.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?