1   22
27   136
26   179
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

Graviduppdatering: vecka 15

Graviduppdatering: vecka 15.

Igår gick jag in i vecka 15 (14+1). Jag är beräknad den 28 augusti. På förra veckans kub flyttade dom bak datumet från 3:e september, som jag då hade räknat ut med hjälp av sista mensen tillsamman med barnmorskan. Nu vill jag bara att det ska vara den 9 april för då har vi nämligen ultraljud och då får vi även veta vad det är för en liten bebis som gömmer sig. Både jag och mannen är otroligt nyfikna och vill verkligen ta reda på könet.

Eftersom det är mitt andra barn så har jag läst om att man känner bebisen snabbare. Jag har tidigare känt fladdrande i magen men inte riktigt vetat vad det är. Men igår kväll och idag har jag känt mer rörelser och jag tror att det är bebisen. Eller det måste det vara. Tycker det är rätt tidigt men tydligen ska man kunna känna när det är ens 2:a graviditet.

Barnet är trots allt 8cm från huvud till stjärt. Längtar längtar efter denna lilla bebis.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?