3   32
27   136
26   179
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

Graviduppdatering vecka 16

Graviduppdatering vecka 16 (15+2).

I torsdags gick jag in i vecka 16 och nu är 38,6% av graviditeten avklarad. Jag mår hur bra som helst, förutom att jag blir väldigt andfådd om jag ex går en längre stund i trappor eller promenerar. Men det tillhör graviditeten. Men annars har illamåendet släppt och jag är inte alla lika trött som innan. Otroligt skönt att kunna vara normal igen.

Bebisen är ca 14 cm nu (från huvud till fot). Lite galet ändå, den är inte så liten längre. Jag har känt dom första rörelserna och jag blir helt rörd. Hur fantastiskt är inte det. Känns forfarande overkligt att vi ska få ett till tillskott i familjen. Vad jag är nyfiken på det lilla livet.

9 april har vi ultraljud och då kommer vi även kunna se könet. Vi båda är så nyfikna.

Nu ska jag packa min weekend bag och snart hämta upp tjejerna. Vi ska iväg på slottsweekend.

Graviduppdatering vecka 16

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?